Nosaltres

Serveis de copisteria des de 1992

COPISTERIA ALEPH 70 scp, des de 1992 oferim els nostres serveis de copisteria, projectes gràfics, tant per a particulars com per a empreses. Us oferim un servei personalitzat perquè cada treball sigui únic.

Disposem de diversos sistemes d’impressió i còpia digital per poder realitzar els vostres treballs en funció a les vostres necessitats.


  • Varietat de papers per poder oferir-vos un acabat de qualitat.
  • Acabats i manipulats per donar l’ultim toc als teus treballs.
  • Impressió de gran format i impressió sobre vinil i tall.
  • Disseny gràfic amb item projectes. Com servei per ajudar-vos a desenvolupar els vostres suports gràfics de comunicació i creatius.
  • Tenim cura del vostre projecte en totes les seves fases, creació, selecció d’acabats, impressió.

Més de 25 anys d’experiència professional en el sector.

Imatges corporatives, projectes gràfics, seguiment i desenvolupament.

Treballem amb altres professionals relacionats amb la nostra activitat per fer possibles els vostres projectes, troquel de làser, treballs en polipropilè (carpetes, packaging i altres objectes), estampació, enquadernacions artesanals…

Hem dissenyat i desenvolupat diferents suports personalitzables en els que pots posar les teves imatges i/o texts creant un regal personal. Targetes per celebracions, punts de llibre, postals, elements decoratius... Aquests elements poder ser perfectes com a suports de comunicació per empreses i particulars, us podem desenvolupar un projecte propi.


Els nostres serveis
 

Venda online

Disposem d'un servei per fer la feina més senzilla per tots. Demana'ns pressupost des de la web i efectua el pagament online.
Mès info